logo

Netwerkevent voor 4de Pijlerinitiatieven actief rond bosbouw, agroforestry en klimaatadaptatie

Activiteiten

Netwerkevent voor 4de Pijlerinitiatieven actief rond bosbouw, agroforestry en klimaatadaptatie

In aanloop van de komende klimaattop in Glasgow brengen we op vrijdag 22 oktober initiatieven uit heel Vlaanderen samen die bijdragen aan klimaatadaptatie in hun partnerlanden. We focussen op bosbouw en duurzame landbouwoplossingen.

Datum
22/10/2021 14:00:00 - 22/10/2021 18:00:00
Locatie
Provinciehuis Antwerpen
Inschrijven

Richt jullie 4de Pijlerinitiatief zich op bosbouw? Ben je op zoek naar inspiratie over duurzame landbouwoplossingen? Draagt je project bij aan de strijd tegen de klimaatverandering? Of heb je plannen om een project in die richting op te zetten?

We nodigen je graag uit voor dit inspirerend netwerkmoment op vrijdag 22 oktober van 14u tot 18u in het provinciehuis in Antwerpen.

  • Onthaal: 14:00
  • Welkomstwoord door 1ste gedeputeerde Luc Lemmens
  • Inleidende key note-lezing door Pieter Vandesype van Bos+
  • Hoe geef je bosbouwprojecten ook een sociale en economische dimensie? Vijf 4de Pijlerinitiatieven pitchen hun project en delen hun visie.
  • Speeddate en netwerkmoment: Wat kunnen we van elkaar leren?
  • Afsluitende receptie
  • Einde: 18:00


SCHRIJF JE IN

Organisatie: 4de Pijlersteunpunt/11.11.11 i.s.m. de Provincie Antwerpen

 

WEGBESCHRIJVING: Hoe bereik je het provinciehuis?

Het adres van het vernieuwde provinciehuis in Antwerpen is Koningin Elisabethlei 22. Het is is vlot bereikbaar met verschillende verkeersmodi. Bekijk hier hoe je er komt, met het openbaar vervoer of met de auto. Na je inschrijving ontvang je in de week van 22 oktober nog praktische details over parkeergelegenheid bij het provinciehuis.

SCHRIJF JE IN

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors