logo

Corona of niet, 4de Pijlerorganisaties blijven doorgaan. Maar hoe?

Nieuws

Corona of niet, 4de Pijlerorganisaties blijven doorgaan. Maar hoe?

Corona corona corona. Het is overal en we zijn er nog niet vanaf.

We weten al dat er nieuwe noden ontstaan en dat jullie daar super snel op reageren. We weten ook al dat reizen nu niet evident is.

Maar wij willen tonen dat 4de Pijlerorganisaties flexibel, creatief en weerbaar zijn, want jullie doen verder.

 

Daarom willen we graag jullie verhaal horen.

Hebben jullie je project of de fondsenwerving anders moeten aanpakken? Hoe dan? Wat hebben jullie verzonnen om toch verder te kunnen? Wat hebben jullie verzonnen om tegemoet te komen aan de nieuwe noden van jullie partner? Wat zijn jullie plannen dit najaar?
Ongetwijfeld heb jij ook op 1 van deze vragen een interessant antwoord.

Laat het ons weten onderaan deze pagina.

Wij willen die verhalen graag delen met de wereld om te tonen tot wat de 4de Pijler allemaal in staat is. Wij staan er en zullen er blijven staan. Voor onze partners!

PS: Het 4de Pijlersteunpunt neemt ook deel aan een Europees onderzoek van de Radboud Universiteit van Nijmegen over de impact van de coronacrisis op 4de Pijlerinitiatieven in diverse Europese landen. Op 15 september ontvangen de geregistreerde organisaties daarover een vragenlijst in de mailbox.
De resultaten van die bevraging krijgen we pas op langere termijn. Daarom hebben we enkele vragen hieronder zodat wij op korte termijn aan de slag kunnen.

 

Laat hier jouw verhaal achter.

Kan je niet op alle vragen antwoorden? Geen probleem! Laat ons weten wat je ons wil vertellen. Dat kan iets zijn over jullie werk in België, of net jullie werk in het partnerland. Maar wij willen vooral horen hoe jullie zich aanpassen aan een wereld met Corona. Misschien werkte dat helemaal niet, maar dat mag je ook laten weten. Anderen kunnen er altijd uit leren.

Geen velden gevonden.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors