logo

ENQUÊTE NAAR DE EVOLUTIE, STERKTES EN KWETSBAARHEDEN VAN 4DE PIJLERORGANISATIES IN VERSCHILLENDE EUROPESE LANDEN

Nieuws

ENQUÊTE NAAR DE EVOLUTIE, STERKTES EN KWETSBAARHEDEN VAN 4DE PIJLERORGANISATIES IN VERSCHILLENDE EUROPESE LANDEN

In een nieuwe studie onderzoekt een team onder leiding van dr. Sara Kinsbergen de karakteristieken, rol en positie van 4de Pijlerinitiatieven. Het onderzoek wordt uitgevoerd in België, Nederland en Frankrijk,

Neem deel aan deze vragenlijst van de Radboud Universiteit en draag bij aan de kennis over 4de Pijlerinitiatieven!

Start hier de vragenlijst

In samenwerking met o.a. de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen en het 4de Pijlersteunpunt van 11.11.11.

Bij vragen kunt u contact opnemen met het onderzoeksteam via mail: cigs-ineurope@ru.nl of telefoon (+316 21193334).

Afbeelding internationale enquête radboud voor 4de PijlerMet deze vragenlijst willen de onderzoekers een beter begrip krijgen van de karakteristieken, positie en rol van 4de Pijlerorganisaties, zowel in Europa (bv. bijdrage aan wereldburgerschap) als elders in de wereld (bv. bijdrage aan armoedebestrijding).
Deze kennis draagt bij aan de positie van de 4de Pijler en kan steunorganisaties, zoals het 4de Pijlersteunpunt, helpen bij het formuleren van een passend beleid voor 4de Pijlerorganisaties. De onderzoekers en de ondersteunende organisaties hopen daarom op de medewerking van jou.

Je kan iets winnen!
Het onderzoeksteam verloot onder al deelnemers 10 persoonlijke consultaties om vragen te stellen en te reflecteren over jouw organisatie en project.

 

Praktische opmerkingen voor het invullen van de vragenlijst:

  • de vragenlijst is open tot 1 november 2021.
  • het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 25 minuten.
  • er zal strikt vertrouwelijk met uw gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.
  • het is mogelijk om een gedeelte van een vragenlijst in te vullen en later terug te keren voor de rest, mits u de link steeds opent op hetzelfde apparaat.
  • er wordt gevraagd naar bepaalde cijfers, zoals jaarbudgetten, dus het kan handig zijn om deze gegevens bij de hand te houden tijdens het invullen van de vragenlijst.
  • Als u bekend bent bij meerdere van de deelnemende organisaties is het helaas mogelijk dat u deze vragenlijst meerdere keren ontvangt, onze excuses hiervoor. We vragen u om de vragenlijst één keer in te vullen.

 

Start hier de vragenlijst

 

Bij voorbaat dank!

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors