Steun voor jongeren

 

Go Strange

 

GoStrangeGo Strange is de onmisbare website om alles te vernemen over jongerenmobiliteit: je vindt er heel wat tips en info om als jongere voor een tijdje naar het Zuiden te trekken. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden.

 

EVS - Youth in Action

Wil je je handen uit de mouwen steken als vrijwilliger in het Zuiden? Dien dan een aanvraag in YIA-logovoor een EVS-project (Europees vrijwilligerswerk). Tientallen organisaties in Europa maar ook in de Europese buurtregio's staan te popelen om je met open armen te verwelkomen. En met Youth in Action kost het je geen cent. Voor meer info kan je terecht op de Youth in Action website of kan je een mailtje sturen naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wil je een Youth in Action samenwerking opzetten met organisaties in én buiten Europa? Dan is een capacity building project iets voor jou! Denk maar aan activiteiten rond partnerschap en netwerken, grootschalige jeugdevents, het ontwikkelen van jeugdwerkmethodieken en nog veel meer. Bij een capacity building project ga je met minstens 2 andere partnerlanden in zee. Meer weten? Surf naar de website van het Executive Agency, contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mail naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Log in om reacties te plaatsen