Hoe werkt de website praktisch?

 

  • Wie kan zich registreren op de website?
  • Waar kan ik terecht met mijn vragen?
  • Wanneer kan ik het 4de Pijlersteunpunt contacteren? (openingsuren)
  • Hoe kan ik mijn 4de Pijlerorganisatie toevoegen op de website?
  • Hoe kan ik een zoekertje plaatsen of een evenement aankondigen op de website?
  • Hoe kan ik de nieuwsbrief ontvangen?
  • Ik ken mijn gebruikersnaam of paswoord niet meer?
  • Kan ik 'erkend' worden door het Vlaamse 4de Pijlersteunpunt?

 

Wie kan zich registreren op de website?
Elk 4de pijlerinitiatief met een actieve werking vanuit Vlaanderen of Brussel kan zich op de website registreren.
De registratie op de website staat niet gelijk aan een officiële erkenning of goedkeuring van de organisatie door de Vlaamse overheid. Lees de disclaimer voor meer informatie.
Erkende ngo's of andere organisaties die diensten kunnen of willen aanbieden aan de 4de pijlerinitiatieven kunnen zich niet registreren in de databank maar kunnen wel een zoekertje plaatsen na aanvraag.
 
Waar kan ik terecht met mijn vragen?
Aan de website van het 4de Pijlersteunpunt is ook een helpdesk gekoppeld, waar je terecht kan met al je vragen over ontwikkelingssamenwerking en over je eigen project. Heb je een vraag, dan kan je die stellen:
• via de website: Je kan een vraag invullen op het contactformulier of rechtstreeks een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• telefonisch: bel het 4de Pijlersteunpunt op: 02 536 19 51.
• tijdens een persoonlijk gesprek op afspraak: Je kan steeds een afspraak maken voor een oriënterend gesprek met één van de medewerkers van het 4de Pijlersteunpunt op het kantoor van het 4de Pijlersteunpunt in Brussel. Het Steunpunt organiseert ook occasioneel consultatiemomenten op diverse plaatsen in Vlaanderen waar je op gesprek kan komen. 

Wanneer kan ik het 4de Pijlersteunpunt contacteren? (openingsuren)
Het 4de Pijlersteunpunt is in principe bereikbaar op weekdagen van 9u tot 17u.
Maar ook tijdens kantooruren zal er regelmatig niemand aanwezig zijn op het kantoor. Laat dan je bericht achter, en we bellen je terug.
Stuur je een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan beantwoorden we je bericht bij voorkeur de volgende werkdag.

Hoe kan ik mijn 4de Pijlerorganisatie toevoegen op de website?
Klik op de startpagina op de knop 'Registreer je 4de Pijler' en doorloop de stappen van het registratieproces.
Lukt het niet meteen, contacteer ons dan gerust met je vragen.
 
Hoe kan ik een zoekertje plaatsen of een evenement aankondigen op de website?
Om zelf een zoekertje te plaatsen of een evenement aan te kondigen moet je geregistreerd zijn op de website en moet je ingelogd zijn met je gebruikersnaam en paswoord.  Als je ingelogd bent, kan je via de links in de rechterkolom jouw activiteiten en zoekertjes beheren.
Als je geen 4de Pijlerorganisatie bent en dus niet geregistreerd bent, kan je toch een zoekertje indienen. Stuur alle informatie door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
Hoe kan ik de nieuwsbrief ontvangen?
Op de website kan je in de rechterkolom jouw mailadres toevoegen. Klik vervolgens op de knop 'inschrijven' en je mailadres wordt opgenomen in de verzendlijst.

Ik ken mijn gebruikersnaam of paswoord niet meer?
Met je gebruikersnaam(dikwijls is dat je e-mailadres) kan je via de startpagina van de website een nieuw paswoord aanvragen. Klik daarvoor op ‘paswoord vergeten’
Ken je ook je gebruikersnaam niet meer, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zoeken het voor je op.
 
Kan ik 'erkend' worden door het Vlaamse 4de Pijlersteunpunt?
Het Vlaams 4de Pijlersteunpunt kent geen officiële erkenning toe aan 4de Pijlerinitiatieven. De organisaties, die aangemeld zijn op de website, zijn inhoudelijk niet gescreend. De organisaties zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun fiche.
 

 

 

Log in om reacties te plaatsen