Doe de Wereldburgerschapstest!

Global Steps Logo klein

 

Doe de 

Wereldburgerschapstest!

Ga je deze zomer een internationale ervaring opdoen als vrijwilliger? Of heb je al een ervaring achter de rug als vrijwilliger of stagiair in het buitenland?

Doe dan deze wereldburgerschapstest en ontdek jouw eigen vaardigheden als wereldburger!

Ben je nieuwsgierig wat je bijleert? Met welke vaardigheden je naar huis komt na zo’n een buitenlandse ervaring? Dankzij deze test kom je het te weten!

Wij hebben voor jou maar liefst zeven vaardigheden geselecteerd die jouw jobkansen kunnen verhogen!

De resultaten van de test kan je, bijvoorbeeld, gebruiken bij een sollicitatie of in je CV. En je krijgt verscheidene tips over hoe je deze vaardigheden verder kan ontwikkelen.

De test zit momenteel in een try-out-fase, waarbij we deze zomermaanden de feedback op de test van projectcoördinatoren en vrijwilligers/jongeren willen verzamelen, om dan de finale versie te lanceren en te verspreiden in oktober. De stem van de vrijwilligers/jongeren wordt in die zin dus meegenomen in het verder ontwikkelen van de test.

De feedback op de test van de vrijwilligers/jongeren zou een absolute meerwaarde zijn, zeker als ze de tijd vinden om de test zowel voor hun vertrek als bij hun terugkomst in te vullen. Om zo hun groei in de geselecteerde wereldburgerschapsvaardigheden te meten. om hun bevindingen van de test te bevragen zullen een paar deelnemers hiervoor opgebeld worden, dat is meteen de reden waarom het telefoonnummer gevraagd wordt in de test.

Surf naar Global STEPS en ontdek jouw wereldburgerschapsvaardigheden!

START DE TEST op http://www.globalsteps.eu/nl

Deze test is onderdeel van GLobal STEPS, een project in het kader van het Erasmus+-programma van de Europese Unie, waar 11.11.11 aan deelneemt. 
Wil je meer informatie, neem dan contact op met het 4de Pijlersteunpunt van 11.11.11 via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel +32 2 536 11 12 -www.4dePijler.be

 

START DE TEST 

 

 

GlobalsSteps Logo Erasmus klein             VierdePijler Logo Combinatie11 RGB KLEINer

Log in om reacties te plaatsen