logo

STEM nu voor je favoriete Changemaker

Home

STEM nu voor je favoriete Changemaker

In de aanloop van de Dag van de 4de Pijler op zaterdag 7 maart in het Vlaams Parlement organiseert het 4de Pijlersteunpunt deze Changemakers-wedstrijd voor 4de Pijlerinitiatieven. Je kan nu je stem uitbrengen voor de publiekprijs.

36 4de Pijlerinitiatieven nomineerde ‘hun’ Changemakers: personen in het Zuiden waarvoor ze zich inzetten en die zich op een opmerkelijke manier engageren om een maatschappelijk probleem op te lossen.

De jury selecteerde een shortlist van 10 genomineerden voor de publiekprijs. Je kan hier je stem uitbrengen uit op je favoriete changemaker.

Op de Dag van de 4de Pijler worden de winnaars van de publieksprijs (€ 1500) en de juryprijs (€ 1500) bekend gemaakt. Met hun prijs kunnen de winnende organisaties het werk van  hun Changemaker ondersteunen.

De jury bestond uit Maarten Goethals (Eight vzw), Marina Van Huffel (Finado vzw) en Kris Vanslambroeck (zuidexpert 11.11.11). Je kan je stem uitbrengen tot 6 maart om 12 uur.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors