logo

Investeer mee in een betere wereld

Nieuws

Investeer mee in een betere wereld

Als 4de Pijlerorganisatie investeer jij ook in een betere wereld. Lees hier hoe je de 11.11.11 campagne mee kan ondersteunen.

De 11.11.11 campagne is er voor de hele beweging rond internationale solidariteit. Ze zet elk jaar een solidair thema op de publieke en politieke agenda. Thema’s waar ook jij als 4de Pijlerorganisatie waarschijnlijk mee bezig bent.

Dit jaar gaat de campagne over ‘investeren in een betere wereld’.

Affiche campagne investeer mee in een betere wereld

Investeren doet iedereen. In kinderen, relaties of misschien in een woonst, een opleiding, vrijwilligerswerk … Maar de beste investering is er eentje waar iédereen beter van wordt. Wat hier gebeurt, heeft impact elders. En omgekeerd. Internationale solidariteit is hét antwoord op de uitdagingen waar we voorstaan. Daarom zijn wij trots op iedereen die investeert in een betere wereld.

Ook jouw 4de Pijlerinitiatief investeert in een betere wereld!

Vanuit het 4de Pijlersteunpunt vinden we het belangrijk om de koepelcampagne te ondersteunen. Zo verspreiden we samen de boodschap van solidariteit mee uit.
Laat deze campagne ook een megafoon zijn voor de stem van jullie partnerorganisatie. Grijp deze campagne als kans om de 4de Pijler (meer) op de agenda te zetten.

Wil jij ook deze campagne ondersteunen?

> Lees hier onze tips hoe je dat kan doen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors