Leuven meets Kamutamba Part III

2018-05-17
Het Depot Leuven
14u30

Ook dit jaar organiseert VZW Kamutamba voor de derde keer op rij een benefiet in en rond Het Depot te Leuven voor het Kamutamba Project te Zambia.

“Leuven meets Kamutamba - Part II” zal doorgaan op zaterdag 17 juni 2017 vanaf 14u30u tot in de vroege uurtjes.

 

We brachten enkele kleine wijzigingen aan de succesformule van de voorbije twee edities aan.

 

NAMIDDAG 14.30 – 23 u MARTELARENPLEIN *** GRATIS ***

Je kan in de namiddag nog steeds terecht voor kinderanimatie (springkastelen, Afrika at Home, schminkstandje,…), een verfrissende pint, info over het Kamutamba project en gratis concerten van oa De Muchachas, Berry Quincy, Mira, The boerenzonen op speed, Stoomboot en Pieter Schrevens. Dit alles zal  gratis zijn en buiten  op het Martelarenplein doorgaan.

De heerlijke barbecue van chefs Koen, Guust en Maarten blijft een vaste waarde. Wees op tijd met het kopen van je BBQ-tickets, want vorig jaar waren die allemaal op voorhand uitverkocht. Donderdag 15 juni is de laatste dag dat je tickets voor de BBQ kan bestellen.

 

DIKKE FUIF 23U FOYER HET DEPOT *** VVK 5 EURO/ KASSA 7 EURO***

Daarna verhuizen we naar de foyer van Het Depot voor een dikke fuif aan een dunne prijs. Op www.kamutamba.com of in Café Apero kan je voor €5 al een ticket kopen voor dat knalfeest met o.a. Mighty Mike & Pele, DJ Macguyver en het collectief Mensch, erger je niet! achter de draaitafels.

 

Waarom organiseren we een benefiet?

 

VZW Kamutamba is op zoek naar geld voor het St. Theresa’s Mission Hospital in Ibenga te Zambia.  Het ziekenhuis kampt met ernstige tekorten op haar werkingsbudget. Hierdoor krijgen sommige patiënten onvoldoende medicatie, ondervoede kinderen geen goede maaltijd en kunnen mensen niet vervoerd worden naar andere gespecialiseerde ziekenhuizen. Het Kamutamba project wil hier samen met jou iets aan veranderen door het uitbouwen van een Guesthouse dat moet uitgroeien tot een duurzame bron van inkomsten voor het hospitaal.

 

Voor alle info over het project en de benefiet kan je hier een kijkje nemen:

www.kamutamba.com

www.facebook.com/kamutambaguesthouse

@kamutamba_guesthouse op Instagram

 

Als je écht niet kan komen, maar toch graag de Kamutamba Benefiet mee ondersteunt, kan dat vanaf dit jaar met de “sorry, ik kan niet komen” – knop”. Surf naar www.kamutamba.com en koop jezelf een leuke sleutelhanger of een echte Kamutamba Pin, onderworpen door Nèh.

 

Je kan het project ook steunen via de Koning Boudewijn Projectrekening.

(BE10 0000 0000 0404 met vermelding "128/2769/00066")

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

 

 

Bekijk alle activiteiten