UITNODIGING: Start- en inspiratiebijeenkomst ‘Frame Voice Report!’

2018-04-17
Huis van de Sport, Antwerpen
19:00

Logo VFR 11.11.11

 

● Wil je in aanmerking komen voor een financiële bijdrage aan jouw communicatieactiviteiten in Vlaanderen?
● Wil je leren om nog creatiever en innovatiever te communiceren over je initiatief?
● Wil je samenwerken met journalisten en/of media om jouw werk beter zichtbaar te maken?

Kom dan op 17 april naar de bijeenkomst van ‘Frame Voice Report!’

Draagt jouw organisatie op een praktische manier bij aan de duurzame ontwikkelingsdoelen? Dan dagen wij jullie uit om gezamenlijk met jullie partners in het Zuiden een communicatie-actie te bedenken om de zichtbaarheid van jullie werk en van de duurzame ontwikkelingsdoelen te vergroten.

Het 4de Pijlersteunpunt van 11.11.11 is partner in het Europese programma ‘Voice, Frame, Report!’. Dat programma laat toe om de komende drie jaar een hele reeks communicatieactiviteiten van 4de Pijlers financieel en praktisch te ondersteunen. ‘Frame, Voice, Report!’ wil zo het werk van 4de Pijlers versterken, die burgers in Europa op een positieve en creatieve manier informeren en betrekken bij de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

Via het Europese programma ‘Frame, Voice, Report!’ komt er subsidie en training beschikbaar. Met die bijdrage (van € 5.000 tot € 20.000) kan je het communicatiebudget van je organisatie vergroten om de impact van jullie werk beter zichtbaar te maken.

We nodigen je uit om tijdens onze inspiratiebijeenkomst op een interactieve manier kennis te maken met het programma ‘Frame, Voice, Report!’. 

Tijdens deze avond hoor je aan welke criteria je moet voldoen om financiering en ondersteuning van het programma te krijgen. We geven je de ruimte om in contact te komen met anderen om eventueel samen een aanvraag te schrijven. Ook maak je kennis met effectievere en constructievere manieren van communiceren. Je krijgt ruimschoots de tijd om vragen te stellen en te vernemen of jouw idee ondersteund kan worden.

De inspiratiebijeenkomst vindt plaats op 17 april een Huis van de Sport in Antwerpen-Berchem (Boomgaardstraat 22, 2600 Antwerpen-Berchem – Op wandelafstand van station Antwerpen-Berchem (10 min.)  en bereikbaar met de auto (parking achter het gebouw mogelijk).)

De bijeenkomst begint om 19.00 uur (onthaal vanaf 18.30u) en eindigt om 22.00 uur.

 

We verwelkomen je graag op 17 april in Antwerpen!

 

Het 4de Pijlersteunpunt, 11.11.11, Wilde Ganzen; ‘Frame Voice Report!’

VFR LOGOS DEELNEMERS

 

Bekijk alle activiteiten