Van Peel tot Evenaar

2018-04-15
zaal ‘t Getouw, Mol
20u15

Hallo!

Zondag 15 april wordt een fijne dag!
Met je wesp vertrek je tussen 10u en 14u op de Markt in Geel en rijd je “Van Geel tot Evenaar”, een bepijlde Vesparit van ongeveer 70 km door onze mooie Kempen.
Voor slechts 5 euro mag je deelnemen en krijg je bij de start een drankje met versnapering en een mooie patch als aandenken aan de rit.
Michael Van Peel himself neemt deel !

We kennen Michael allemaal als standupper in zijn briljante eindejaar conferences maar daarnaast is hij ook een gepassioneerd Vespareiziger.
Om zijn hoofd helemaal leeg te maken en om nieuwe inspiratie op te doen in het tussenseizoen trekt Van Peel op z’n eentje met z’n Vespa naar het andere eind van de wereld…
Het ene jaar trok hij vanuit Kalmthout naar de Noordpool. Het andere jaar bracht zijn tocht hem diep in Afrika.
Het is dan ook niet te verwonderen dat verhalenverteller Van Peel het niet kan laten. Een nieuw soort conference is geboren: “Van Peel tot Evenaar”.

Dat laatste reisverhaal - over de 10.000 km tussen Antwerpen en Dakar - brengt Van Peel die zondagavond om 20u15 in zaal ’t Getouw in Mol.
Vijftig dagen was hij onderweg, gevuld met eenzaamheid én boeiende ontmoetingen. Zandstormen in de Sahara, corrupte grenswachters in Mauritanië, malariamuggen en modderpistes in de brousse van Senegal…
Hou je klaar voor een verrassend en aangenaam avondje Michael Van Peel.

En oh ja, IEDEREEN kan in ons pop-up cafeetje in de molen (‘t Meulezicht) in Retie en in de foyer van CC ‘t Getouw vanaf 11u terecht voor een drankje of een hapje!

De Vesparit “Van Geel tot Evenaar” en de reisconference “Van Peel tot Evenaar” is een samenwerking tussen Vespa Club Kempen en Zaba Kina vzw.
De volledige opbrengst gaat naar CREROEA, de Congolese partner van de Molse 4de Pijler, Zaba Kina vzw.
Samen werken we daar aan de toekomst van bijna 1.000 kinderen en jongeren. Moedige Congolezen realiseren er in de harde Congolese realiteit het onmogelijke, CHAPEAU!
www.zabakina.be en https://www.facebook.com/zabakina/
“Van Geel tot Evenaar” - vertrek Vesparit vanaf 10u tot 14u op Markt, Geel
Inschrijven/info Vesparit: info@vespaclubkempen.be.
Kostprijs: 5 €

“Van Peel tot Evenaar” – 20u15 in zaal ‘t Getouw, Mol
Kostprijs: 10 € (vvk) – 12 € euro (kvk)
Combiticket Vesparit & voorstelling: 15 € (vvk) – 17 € (kvk).
TICKETS: ticketbalie Schouwburg Rex – 014 33 09 00 – cultuurbalie@gemeentemol.be - www.getouw.be

WELKOM! het Zaba Kina-team

 

Bekijk alle activiteiten