PAZ-Partners Zonder Grenzen organiseert Hapje - Tapje 2018

2018-08-05
DIESTSESTRAAT AAN DE SINT PIETERSKERK
12:00

Om de projecten van PAZ - Partners Zonder Grenzen vzw - actief in India - te financieren verkopen we onder meer dit lekker biertje …

“BARTHOLOMEUS”

… veranderde van een lekker blondje in een heerlijke triple !

Een ambachtelijk Belgisch bier, speciaal gebrouwen voor PAZ door de biologische brouwerij Jessenhofke uit Hasselt.

Jessenhofke is een familiale onderneming die o.m. samenwerkt met SIBBO, een school voor bijzonder secundair onderwijs in Tongeren en met het maatwerkbedrijf De Wroeter in Kortessem.

Jessenhofke hanteert het principe van eerlijke handel en streeft naar een samenwerking op lange termijn. Duurzaamheid op alle vlakken … Jessenhofke gebruikt sinds 2016 de SDG’s - Sustainable Development Goals - waardoor de dagelijkse werking verder gaat dan de eisen gesteld door de bio-controle. Jessenhofke gelooft sterk in “act local, think global” . Onze inspanningen op lokaal niveau hebben een grensoverschrijdende impact op onze medemens in het Zuiden.

Lekker bier is een dankbaar product om de discussie over eerlijke handel, biologische landbouw en internationale samenwerking op een ander niveau te tillen. Smaak en gezelligheid zijn belangrijke indicatoren om mensen mee te nemen in een wereldwijd verhaal.

Bartholomeus is een triple van 8% met als ingrediënten: water, gerstemout, tarwe, hop challenger, goldings, pilgrims, geraffineerde rietsuiker en kruiden … ingrediënten van biologisch gecertificeerde oorsprong.

Meer informatie op www.jessenhofke.be en bij Christel Putzeys: christel@jessenhofke.be / 0494 275312

Informatie en bestellingen via Bart Massart bart.massart1@telenet.be / 0032 498 108890

PROEVEN KAN JE OP HAPJE - TAPJE
ZONDAG 5 AUGUSTUS
VAN 12 TOT 12

DANK JE WEL VOOR JE INTERESSE EN JE KOMST !

PAZ - Partners Zonder Grenzen is een vereniging zonder winstoogmerk in 2004 opgericht door Bart Massart en werkzaam in India.

PAZ wil een bijdrage leveren voor een meer rechtvaardige en solidaire wereld en vertrekt hiervoor vanuit een fundamenteel respect voor de eigenheid van mensen en gemeenschappen, cultuur en religie, organisaties en acties.

PAZ is actief in de Sundarban in de Golf van Bengalen, ten zuiden van Kolkata. Het is een zeer ontoegankelijk gebied, een van de armste regio’s in India. Er wonen meer dan 8 miljoen mensen, verspreid over 102 eilanden.

PAZ opteert voor een partnerwerking met het Zuiden en werkt samen met erkende niet-gouvernementele-organisaties. Een gelijkwaardig partnership en de realisatie van de volledige autonomie voor de partners zijn hierbij uitgangspunt én doelstelling.

PAZ geeft, zonder uitsluiting van welke doelgroep of thematiek ook prioriteit aan de uitbouw van een kwalitatieve basisgezondheidszorg en medische preventie, educatie en basisvorming. De strijd tegen kinderarbeid en child traffic is eveneens een bijzondere aandachtspunt.

PAZ geeft deze samenwerkingsverbanden concreet gestalte door financiële en logistieke ondersteuning, advies, consultancy en uitwisselingsprogramma’s.

Meer informatie kan je vinden op onze website www.paz-vzw.be of door contact op te nemen met Bart Massart bart.massart1@telenet.be & 0032 498 108890

WWW.PAZ-VZW.BE DIESTSESTRAAT 2, 3000 LEUVEN

 

Bekijk alle activiteiten