Benefiet concert op 25/11 tvv vzw Mali-ka-di

2018-11-25
15:00

Beste sympathisanten,


Op zondag 25 november om 15 u organiseert Mali-ka-di een benefietconcert ten voordele van ons project in Mali. Dat project loopt schitterend, zoals je op onze website (www.malikadi.org) en op Facebook (https://www.facebook.com/Vzw-Mali-Ka-Di-755481547957288/) kunt zien. Door de medische verzorging, die nu ook naar drie dorpen gaat, krijgen we met extra kosten te maken. Vandaar dit benefietconcert.


Het concert vindt plaats bij ons thuis, in de living, maar die heeft natuurlijk een beperkte capaciteit. Vandaar dat we nu al willen nagaan, hoeveel mensen geïnteresseerd zijn. Mochten het er meer dan 25 zijn, dan herhalen we het concert op een ander moment. Dus geef aub een seintje als je van plan bent, te komen!


Het concert zelf trakteert je op hele mooie muziek van Mozart, Beethoven, Schubert en Debussy - op ons mooie vleugel-pianootje, maar vooral gespeeld door concertpianiste Sonja Moortgat, die een heel leven van (internationale) concerten op haar palmares heeft staan. En wijzelf trakteren je op hapjes en drankjes - à volonté. Deelname is 15 Euro per persoon (of meer, als je kunt/wilt: het is per slot van rekening een benefiet concert; kinderen welkom! En onder de 14 jaar gratis).
Het volledige Bestuur van onze vzw zal ook aanwezig zijn, en je kunt ons steeds aanspreken over de verschillende projecten; je kunt ons makkelijk herkennen, want onze foto’s staan op de website: http://www.malikadi.org/malika-wie/


Maar er is natuurlijk ook ruim gelegenheid om over het concert zelf te praten, want dat is minstens zo belangrijk: te genieten van deze heerlijke muziek.
We wachten op jullie verdere reacties.

Willie en Mimi
namens het Bestuur van Mali-ka-di

 

Bekijk alle activiteiten