Concert voor Mali-ka-di

2018-11-24 - 2018-11-25
Antwerpen
19u

Eerder ontvingen jullie een uitnodiging voor een klassiek concert op zondag 25 november, om 15 u ten voordele van Mali-ka-di en onze projecten in Mali. Dat project loopt schitterend, zoals je op onze website (www.malikadi.org) en op Facebook (https://www.facebook.com/Vzw-Mali-Ka-Di-755481547957288/) kunt zien. Door de medische verzorging, die nu ook naar drie dorpen gaat, krijgen we met extra kosten te maken. Vandaar dit benefietconcert. Intussen is de belangstelling voor dit concert zo groot dat we het OOK NOG op zaterdag 24 november om 19 u organiseren. Onze pianiste is bereid om het concert twee keer uit te voeren!

Het concert vindt plaats bij ons thuis (adres onderaan deze mail), in de living, maar die heeft natuurlijk een beperkte capaciteit. Je kunt nu al intekenen, maar er komt eind oktober nog een herinnering. Hoe eerder je intekent, natuurlijk, hoe zekerder je bent van een plekje - en wij hopen zo de verdeling over de twee data goed te kunnen regelen.

Het concert zelf trakteert je op hele mooie muziek van Mozart, Beethoven, Schubert en Debussy - op ons mooie vleugel-pianootje, maar vooral: gespeeld door concertpianiste Sonja Moortgat, die een heel leven van (internationale) concerten op haar palmares heeft staan. En wijzelf trakteren je op hapjes en drankjes - à volonté. Deelname is 15 Euro per persoon (of meer, als je kunt/wilt: het is per slot van rekening een benefiet concert; kinderen welkom! En onder de 14 jaar gratis).

Het volledige Bestuur van onze vzw zal ook aanwezig zijn, en je kunt ons steeds aanspreken over de verschillende projecten; je kunt ons makkelijk herkennen, want onze foto’s staan op de website: http://www.malikadi.org/malika-wie/

 

Bekijk alle activiteiten