Fietsdagen Eduscol Mada

2019-08-24 - 2019-08-25
Evergem
10:00

Vorig jaar hebben we een recreatieve fietsdag voor families georganiseerd in de regio Gent-Meetjesland ,met de bedoeling om ons 4de pijler schoolproject in Madagascar te sponseren . Ons project wordt gesteund door de Gemeente Evergem en de Provincie Oost-Vlaanderen. Dit jaar willen we er een fietsweekend van maken , met verkenning van het Waasland en het Meetjesland .Zowel families,als individuelen, en sportieve of recreatieve fietsclubs kunnen deelnemen. De opbrengst willen we dit jaar besteden aan de plaatsing van zonnepalen op het dak van onze drie lagere schooltjes, zodat ze over hun eigen elektriciteit kunnen beschikken.(koelkast,audioatelier, electrische keukenbenodigdheden,fotokopiemachine,... ) Het weekend gaat door op za 24 en zo 25 augustus. Er zullen opnieuw enkele stops voorzien zijn voor de bevoorrading ,en enkele ludieke activiteiten. Er zijn elke dag 3 trajecten voorzien: één voor de sterkere fietsers 70 à 80 km, en één voor de genieters 30 à 40 km., en 1 voor families met kinderen. Je kan vrij starten van 10 uur tot 14 uur. .
Jullie kunnen natuurlijk ook 1 van de 2 dagen deelnemen, maar als jullie beslissen om er 2 dagen van te maken, met een overnachting, wil ik graag helpen zoeken voor verblijf hier in de omgeving .
Ik hoop dat jullie dit fietsweekend willen opnemen in jullie fietsprogramma van dit jaar. We willen er in de toekomst graag een vast terugkerend evenement van maken . Er is nog zoveel moois te zien in Oost-Vlaanderen.


Ik wil graag deelnemen aan de fietstocht (weekend: za 24-zo 25 augustus 2019)
Naam en voornaam :
Emailadres:
Ik wil deelnemen:
– op zaterdag:
– op zondag:
– de 2 dagen
Ik kies voor :
– de lange sportieve route :70 à 80 km
– de korte recreatieve route:30 à 40 km
– de familiale route (met kinderen):20 à 25 km .
1 lange fietstocht wordt afgepeild, en alle andere volgen de knooppuntenroutes .Inschrijvingsgeld : 6 euro per persoon,4 euro voor kinderen.

Ik zou graag achteraf nog genieten van koffie of thé (à volonté), een gebakje of pakje speculoos, en gezelligheid in de tuin met verrassingsact : + 4 euro per persoon (kinderen gratis )

Ik stort alleen het inschrijvingsgeld voor de fietstocht: 6 euro per persoon, 4 euro voor kinderen

Ik stort het inschrijvingsgeld voor de fietstocht en de afsluitende activiteit in de tuin: 10 euro

Rekeningnr: op naam van Eduscol Mada – fietsweekend 2019 :BE 71001851804869

Stort als je komt ,zeker tegen 30 juli het inschrijvingsgeld zodat we noch tijd hebben om alle praktische voorzieningen te treffen.
Ik hoop jullie te verwelkomen op ons fietsweekend.
Stuur een mailtje terug met je antwoorden of vul dit blad in , scan het,en stuur het mij terug .
Groetjes,
Annie en het vrijwilligersteam van Eduscol Mada


www.schoolprojectmadagascar.wordpress.com

tel:
GSM 0498743130
Thuis: 093246563
annie_deronne@hotmail.com

 

Bekijk alle activiteiten