logo

Neem deel aan het Europees onderzoek: de impact van de Covid 19-crisis op jouw 4de Pijlerinitiatief

Nieuws

Neem deel aan het Europees onderzoek: de impact van de Covid 19-crisis op jouw 4de Pijlerinitiatief

Welke de impact van de Covid 19-crisis op jouw 4de Pijlerinitiatief?
Neem even tijd om een korte vragenlijst in te vullen, in het kader van ons onderzoek in 5 Europese landen.

Het coronavirus heeft een enorme impact op onze samenleving, maar ongetwijfeld ook op jullie projecten en op de werking van uw organisatie.

Daarom willen wij vanuit het 4de Pijlersteunpunt weten hoe jullie 4de Pijlerorganisatie de COVID 19-crisis aanpakt en welke gevolgen dit heeft voor de toekomst. Want wij willen onze ondersteuning daar zo goed mogelijk op afstemmen. We doen dit onderzoek samen met de Radboud Universiteit Nijmegen in vijf Europese landen.

 

 

Wat? Waarom? Hoe?

  • Onderzoeksvraag: Wat is de rol van kleinschalige ontwikkelingsorganisaties bij het reageren op de COVID-19-crisis en in de impact van de COVID-19-pandemie op deze organisaties?
  • Tijd: Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Gelieve deze vragenlijst in een keer in te vullen, want je kan de gegevens tussendoor niet opslaan.
  • Deadline: Je kan de enquête invullen tot 11 oktober.
  • Gelieve de vragenlijst slechts één keer in te vullen per 4de Pijlerinitiatief!
  • Privacy: Er zal strikt vertrouwelijk met uw gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.
    Vanuit het 4de Pijlersteunpunt werken we al lang samen met de Radboud Universiteit Nijmegen in Nederland, omdat zij interessant Europees onderzoek doen naar particuliere ontwikkelingsinitiatieven in diverse landen.

 

Dit onderzoek wordt uitgezet in België, Denemarken, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. In Vlaanderen participeren het 4de Pijlersteunpunt van 11.11.11. en de provincie West-Vlaanderen aan dit onderzoek.

De resultaten van deze studie zullen ons in staat stellen de rol van burgerinitiatieven in deze crisis onder de aandacht te brengen en zullen ons helpen om ons beleid en onze praktijken waar nodig aan te passen zodat we de organisaties waarmee we samenwerken de juiste ondersteuning kunnen bieden. Uw deelname aan dit onderzoek wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Je kan de vragenlijst ook in het Engels of het Frans invullen, als dat eenvoudiger is

We kijken uit naar uw antwoorden en danken u zeer voor uw medewerking.

Dr. Sara Kinsbergen – Radboud Universiteit Nijmegen, Nederland
Het 4de Pijlersteunpunt van 11.11.11

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors