logo

Nieuw subsidiereglement Vlaams-Brabant: Duurzame klimaatprojecten in het Zuiden

Nieuws

Nieuw subsidiereglement Vlaams-Brabant: Duurzame klimaatprojecten in het Zuiden

De provincie Vlaams-Brabant presenteerde in oktober haar nieuwe subsidiereglement voor de ondersteuning van projecten in het Zuiden. De focus ligt op duurzame klimaatprojecten die positieve bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkelingsdoelen.

Projectaanvraag – Ngo’s en 4de Pijlerorganisaties met een actieve werking in Vlaams-Brabant kunnen van 1 december tot uiterlijk 10 januari een projectaanvraag voor 2021 indienen. Op de website van de provincie vind je alle info over het nieuwe reglement.

Consultatiemomenten – Op woensdagavond 9 december en zaterdag 12 december organiseren het 4de Pijlersteunpunt samen met de provincie twee consultatiemomenten waar je kan inschrijven voor een gesprek over je projectvoorstel en al je vragen daarover.

Mondiaal atelier – Op 10 december organiseren we samen de vormingssessie ‘Hoe schrijf je een goed projectdossier?’, geïnspireerd door het nieuwe reglement. Meer informatie volgt spoedig.

Lees er meer over op de website van de provincie

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors