logo

Nieuwe fotowedstrijd: Toon jouw project en maak kans op 1500 euro.

Nieuws

Nieuwe fotowedstrijd: Toon jouw project en maak kans op 1500 euro.

Toon ons jullie project met 5 prachtige foto’s en maak kans op 500, 1000 of 1500 euro.

Dat is de samenvatting van deze gloednieuwe fotowedstrijd voor 4de Pijlerorganisaties.

Laat een lokale fotograaf foto’s nemen die de doelgroep van jullie project toont. Maak een mooi portret van de personen wiens leven jullie beïnvloeden. Bijvoorbeeld in of rond jullie project, maar het mag evengoed een dag uit het leven van 1 persoon zijn.

Foto’s, en bij uitbreiding video’s, zijn niet meer weg te denken uit hedendaagse communicatie. Niet alleen op sociale media (Instagram bestaat niet zonder foto’s), maar ook websites en nieuwsbrieven spreken veel meer lezers aan als er mooie aantrekkelijke foto’s op staan.
Dat is wat je wil met jouw communicatie: zo veel mogelijk lezers. We willen allemaal ons verhaal zo breed mogelijk vertellen. Om te tonen wat we doen, om te sensibiliseren over internationale solidariteit, maar ook om fondsen te werven.
Daarom willen we jullie uitdagen om enkele foto’s van hoge kwaliteit te verzamelen.

Bezorg ons ten laatste op 11 april jullie foto’s. In de week van 12 april kiest een professionele jury van fotografen en communicatiemedewerkers de 10 beste foto’s.
Van 19 april tot en met 2 mei mag iedereen hier stemmen op zijn/haar favoriete foto uit die selectie van 10.

> Lees alle voorwaarden en hoe je kan deelnemen op deze pagina.

Alvast veel succes!

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors