ZOEKERTJES

31/05/2018

Academics for Development zoekt projecten

Academics for Development zoekt projecten


Kan u de hulp gebruiken van enthousiaste studenten bij het uitwerken van een project in het zuiden? Dan kunnen we elkaar misschien helpen!
Academics for Development Leuven (AFD) is nog op zoek naar projectpartners voor het komende academiejaar.

Hoe gaan we te werk

Onze studenten werken samen in een team van 5-6 studenten uit verschillende studierichtingen.
Zij zullen gedurende een volledig academiejaar onder begeleiding van AFD en de partner alle aspecten van hun project uitwerken.
In de zomer gaan de studenten 6 tot 8 weken ter plekke om het project te implementeren.
AFD gaat voor u op zoek naar studenten met de juiste achtergrond en mindset om het project tot een goed einde te brengen en zorgt voor begeleiding.

Wat zoeken wij?


Wij zijn op dit moment nog op zoek naar partners die een probleemstelling of project hebben waarbij ze hulp zouden kunnen gebruiken.
Onze projecten voldoen zo veel mogelijk aan volgende eigenschappen: worden geïmplementeerd in samenspraak met de lokale bevolking, zijn duurzaam en zijn gerelateerd aan sociaal ondernemerschap .
De nodige kennis en tijd worden geleverd door onze studenten, de kosten direct gerelateerd aan het project worden gedragen door de partner.

Heeft u interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@academicsfordevelopment.be
Neem alvast een kijkje op onze site voor info over onze organisatie en over de huidige projecten via www.academicsfordevelopment.be

Dit zoekertje is nog niet ingevuld.