logo

Stem nu voor je favoriete Changemaker

Nieuws

Stem nu voor je favoriete Changemaker

Je kan nu je stem uitbrengen voor de publieksprijs. van de Changemakers-wedstrijd.  Ontdek nu de 10 genomineerden en breng je stem uit op je favoriet.

 

In de aanloop van de Dag van de 4de Pijler op zaterdag 7 maart in het Vlaams Parlement organiseert het 4de Pijlersteunpunt deze wedstrijd.  36 4de Pijlerinitiatieven nomineerde ‘hun’ Changemakers: personen in het Zuiden waarvoor ze zich inzetten en die zich op een opmerkelijke manier engageren om een maatschappelijk probleem op te lossen.

De jury selecteerde een shortlist van 10 genomineerden voor de publiekprijs. Je kan hier je stem uitbrengen uit op je favoriete changemaker.

Op de Dag van de 4de Pijler worden de winnaars van de publieksprijs (€ 1500) en de juryprijs (€ 1500) bekend gemaakt. Met hun prijs kunnen de winnende organisaties het werk van  hun Changemaker ondersteunen.

De jury bestond uit Maarten Goethals (Eight vzw), Marina Van Huffel (Finado vzw) en Kris Vanslambroeck (zuidexpert 11.11.11). Je kan je stem uitbrengen tot 6 maart om 12 uur.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors