logo

Het team

Steunpunt

Het team

Om de 4de Pijler te ondersteunen werd in januari 2009 een 4de Pijlersteunpunt opgericht. Het steunpunt kreeg vorm vanuit een samenwerking tussen het toenmalige Vlaamse Agentschap voor Internationale Samenwerking (VAIS) en de koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging (11.11.11). Het 4de Pijlersteunpunt is nu volledig ondergebracht bij 11.11.11 en ontvangt jaarlijks een werkingssubsidie van de Afdeling Mondiale uitdagingen van het Departement Internationaal Vlaanderen.

Het team

Het 4de Pijlersteunpunt maakt deel uit van het team Lokaal Mondiaal Beleid van 11.11.11, gecoördineerd door Simon Verreet, en bestaat uit:

Ook digitaal zijn wij bereikbaar. Jacques, Jonas, Luc en Gwen

 

Het 4de Pijlerpanel

Tenslotte voelt 11.11.11 zich ook verantwoordelijk om de belangen van 4de Pijlerorganisaties te verdedigen. Daarom werd er statutair een vertegenwoordiging van 4de Pijler opgenomen in de Raad van Bestuur en 5 in de Algemene vergadering van 11.11.11. en werd er een 4de Pijlerpanel opgericht. Elke 4de Pijlerorganisatie kan aansluiten bij dit 4de Pijlerpanel.

Maak kennis met de 5 vertegenwoordigers van het 4de Pijlerpanel.

Luc Callaerts en Jacques Mevis op de Dag van de 4de Pijler

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors