logo

Buddies & Friends

Buddies & Friends

OFFICIELE NAAM 4de PIJLER

Buddies & Friends

WERKGEBIED IN HET ZUIDEN

Kenia

MISSIE

De vereniging wil bijdragen tot de ontwikkeling en opleiding van minder bedeelde kinderen zodat zij voor zichzelf en voor hun familie binnen hun oorspronkelijke omgeving een waardevolle toekomst kunnen opbouwen .

HISTORIEK

Om beroepsredenen bezochten de kernleden de streek van Shanzu nabij Mombasa. Bij deze verschillende bezoeken kwamen zij in contact met een lokale lagere school die opgericht was om de minst bedeelde kinderen toch kansen op onderwijs te bieden. Na een aantal ondersteuningen onder de vorm van materiele goederen (schoolgerief, sportmateriaal, kinderkledij ...) werd besloten een vereniging op te richten en om meer structurele hulp te bieden.
Via een aantal toegetreden leden (Buddies of Friends) zorgen wij voor een regelmatige ondersteuning van de lagere school. Op geregelde tijdstippen controleren wij de situatie ter plaatse en evalueren wij of de fondsen nuttig en integraal aangewend worden ten voordele van de leerlingen.

ACTIVITEITEN IN VLAANDEREN

Kontich, Sint-Pieters-Leeuw

DOELGROEP(-en)

Kinderen en jongeren

THEMA'S

Onderwijs

FOTOGALLERIJ

organisation_photo organisation_photo

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors