logo

ELIKYA MALAMU ELMA/oprechte hoop

ELIKYA MALAMU ELMA/oprechte hoop

OFFICIELE NAAM 4de PIJLER

ELIKYA MALAMU ELMA/oprechte hoop

WERKGEBIED IN HET ZUIDEN

DR Congo

MISSIE

Door de jarenlange conflicten in het moederland Congo willen wij met onze VZW. Werken rond geestelijke gezondheidszorg en psychiatrie,omdat wij van mening zijn dat er grote nood is aan deze specifieke ondersteuning .

HISTORIEK

zelf ben ik Congo ontvlucht in het jaar 2001 vanuit deze problematiek heb ik de VZW opgestart in samengaan met mijn studies in deze specialisatie. Vanaf 2002 ben ik begonnen met de op start van het project , ondertussen zijn de diploma's behaald en is het nodige materiaal verzameld en reeds verscheept naar Congo. De gronden waarop de respectievelijke lokalen zullen gebouwd worden zijn reeds aangekocht. en eveneens werden er plaatselijke partners gezocht en gevonden voor blijvende samenwerking.
De laaste vier jaar hebben wij zowel in Kinshasa als in Lisala het administratieve en het logistieke in orde gebracht . Zodat er eigenlijk kan worden begonnen met de bouw van de lokalen die gaan gebruikt woorden voor onze therapeutische activiteiten .

ACTIVITEITEN IN VLAANDEREN

Leuven

DOELGROEP(-en)

Kinderen en jongeren

THEMA'S

Gezondheidszorg

DEZE 4de Pijler BIEDT MOGELIJKHEID OM VRIJWILLIGERS OF STAGIAIRS UIT TE STUREN

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors