logo

Malaika 4 women and children

Malaika 4 women and children

OFFICIELE NAAM 4de PIJLER

Malaika 4 women and children

WERKGEBIED IN HET ZUIDEN

Uganda

MISSIE

Malaika4wc vzw is een non-profit organisatie met als doel het empoweren en helpen van kwetsbare vrouwen en kinderen in Afrika. Dit willen we doen door ze onderwijs aan te bieden in de vorm van een handwerkopleiding / handwerkatelier en ze o.a wegwijs te maken in het vervaardigen en gebruik van herbruikbare maandverbanden en pamperbroekjes, info sessies te organiseren rond geboortebeperking en aids preventie en ze een mogelijkheid te geven aan schoon drinkwater te komen.
HISTORIEK

De drie oprichters van deze vzw hebben hun oorsprong in fov-uganda, een feitelijke vereniging die van 2018 tot 2020 aktief was in Nsambya/Kampala.

2018 tot 2020 - Afwerken van een gebouw dat als polikliniek dienst moet doen voor Fraternity of Vulnerable Uganda.

April 2019 - Organisatie naaiworkshop & naaiatelier voor kwetsbare vrouwen in Nsambya/Kampala , workshops rond geboortebeperking & aids preventie

Feb 2020 tot April 2020 - Organisatie naaiworkshop & naaiatelier voor kwetsbare vrouwen in Nsambya/Kampala , workshops rond geboortebeperking & aids preventie

ACTIVITEITEN IN VLAANDEREN

Temse

DOELGROEP(-en)

Kinderen en jongeren, Vrouwen, Vluchtelingen

THEMA'S

Watervoorziening, Gezondheidszorg, Onderwijs

SAMENWERKINGSVERBANDEN IN HET NOORDEN

Children's Welfare Organisation Africa (cwoa)

FOTOGALLERIJ

organisation_photo

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors