logo

MEdiKids Kinshasa

MEdiKids Kinshasa

OFFICIELE NAAM 4de PIJLER

MEdiKids Kinshasa

WERKGEBIED IN HET ZUIDEN

Congo-Kinshasa

MISSIE

 

Werken met visie van ‘’Preventie - Moeder&Kind’’ een gezonde organisatie die op een moderne manier, gestructureerd de procedures uitoefenen volgens de aandachtspunten van de patiëntenrechten. Hiermee worden de talent van de zorgverstrekkers benut en de competentie krijgen kansen.


Toepassen van een aangepaste medisch zorgen. De focus bij dit project ligt op de gezondheid en beleving van onze patiënten.    

Er daarom zal er getracht worden om te kijken naar het kind en de moeder als patiënten en wat de noden en wensen zijn. 


HISTORIEK

Pediatrische medisch  huis(MediKids) biedt een continuïteit dienst voor pediatrische eerstelijnszorg en geeft ook primaire gynaecologische opvolging. Deze dienst wordt opgevangen door een multidisciplinair team voor het welzijn van het moeder & kind. Het medisch huis garandeert toegang tot consultatie en opvolging waarvan de situatie geen zorg vereist in een ziekenhuisomgeving. Zeker voor kinderen is dit een uitdaging omdat een zieke kind voelt zich niet fysiek optimaal en wordt ook niet uit zijn vertrouwde omgeving gehaald.    

ACTIVITEITEN IN VLAANDEREN

Boom

DOELGROEP(-en)

Kinderen en jongeren, Vrouwen

THEMA'S

Gezondheidszorg

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors