logo

Ondernemers voor Ondernemers

Ondernemers voor Ondernemers

OFFICIELE NAAM 4de PIJLER

Ondernemers voor Ondernemers

WERKGEBIED IN HET ZUIDEN

Benin, Cambodja, Ethiopië, Ghana, Haïti, Kenia, Oeganda, Rwanda, Tanzania

MISSIE

De missie van Ondernemers voor Ondernemers is het bevorderen van duurzame economische groei in landen in ontwikkeling door ondersteuning van lokaal ondernemerschap, of door het werken aan de basisvoorwaarden om het lokaal ondernemerschap te kunnen steunen.

HISTORIEK

Ondernemers voor Ondernemers is opgericht als Corporate Funding Programma in 2000 door Fons Verplaetse, de vroegere gouverneur van de Nationale Bank en Frans Bourgeois, professor emeritus aan EHSAL.
Sinds 2002 werken we met vrijwilligers-consulenten die zich belangloos inzetten om de relaties met de bedrijven en de ondernemers te beheren. Vandaag is Ondernemers voor Ondernemers een volwaardige organisatie met vele geëngageerde bedrijven. Onze naam is duidelijk over onze kernactiviteiten en straalt onze dynamiek uit. Wij brengen concrete realisaties over wat Belgische ondernemers in het Zuiden doen. Zo ziet u dat ontwikkelingslanden er wel degelijk op vooruitgaan, mede dankzij lokaal ondernemerschap.

ACTIVITEITEN IN VLAANDEREN

Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven

DOELGROEP(-en)

Plattelandsbevolking, Stedelijke bevolking, Ambachtslui, Inheemse volkeren, Kinderen en jongeren, Vrouwen

THEMA'S

Watervoorziening, Economie, Gezondheidszorg, Onderwijs

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors