logo

Sunrise of Life

Sunrise of Life

OFFICIELE NAAM 4de PIJLER

Sunrise of Life

WERKGEBIED IN HET ZUIDEN

Tanzania

MISSIE

Sunrise of Life zet zich in om kwetsbare (straat)kinderen te helpen met de basisbehoeften die nodig zijn om te overleven. Deze bestaan uit voedsel, onderdak, gezondheidszorg en onderwijs. Sunrise of Life gelooft in het creëren van kansen voor kinderen die geen kansen hebben.

HISTORIEK

In 2011 richtte Tom Kuperus de organisatie ‘Sunrise Of Life’ op. Tom bezocht in 2010 Tanzania voor de eerste keer. Tijdens zijn verblijf kwam hij in contact met een centrum voor straatkinderen. Al vlug merkte hij een tekort aan expertise en middelen bij de begeleiding van de straatkinderen op. Eenmaal teruggekeerd in Canada besloot hij Sunrise Of Life op te richten. Dit is een organisatie die zich met hart en ziel inzet voor de onzichtbare kinderen in de straten van Tanzania. 


Aster zocht een stageplaats in kader van haar postgraduaat Duurzame Ontwikkeling. Ze kwam er terecht bij Sunrise of Life en blijft zich hiervoor inzetten. Verschillende vrienden volgden haar hierin. In België geeft ze lezingen over de straatkinderen en probeert ze hierbij ook scholen te bereiken. 

ACTIVITEITEN IN VLAANDEREN

Kortrijk

DOELGROEP(-en)

Kinderen en jongeren

THEMA'S

Gezondheidszorg, Onderwijs, kinderen- en jongerenrechten

DEZE 4de Pijler BIEDT MOGELIJKHEID OM VRIJWILLIGERS OF STAGIAIRS UIT TE STUREN

FOTOGALLERIJ

organisation_photo

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van vormingen, ontmoetingen, financiële oproepen en andere interessante nieuwtjes.

Onze sponsors